UZIN - Pametne rešitve

Že več kot 60 let je blagovna znamka UZIN sinonim za profesionalno znanje (know-how) pri vgradnji talnih oblog in parketa, ter veznimi materiali za izvedbo ali sanacijo tal. S pametnimi sistemi za vgradnjo vseh vrst talnih oblog, izravnalnih mas, tesnilnih sistemov, lepil za tekstilne in elastične talne obloge, kot tudi za lesene talne obloge, obsega celoten prodajni program izdelke in rešitve za današnje mojstre pri izvedbi podopolagalskih del.

Priprava podlage

Vsaka površina ima svoje zahteve glede načina priprave podlage. Za UZIN je pravilna in strokovno pripravljena podlaga najpomembnejši korak do popolne talne konstrukcije. Prav zato vam nudimo visoko kakovostne predpremaze, izravnalne mase, lepilne malte in specialne izdelke za optimalno pripravljeno nosilno podlago.

Polaganje talnih oblog

Ljudje imamo zelo različne življenjske stile in zato tudi različne poglede na lepoto in udobje. Prav tako so zelo različni tudi materiali in vrste talnih oblog, ki jih vgrajujemo v stanovanjske in poslovne prostore. Prav zato vam UZIN nudi različna lepila in pripomočke, ki so primerni za vgradnjo različnih vrst talnih oblog (tekstil, linolej, guma, PVC itd.). Prodajni program obsega tudi izdelke za specialne vgradnje, kot so sistemi za hitre izvedbe, sistemi za polaganje elektroprevodnih talnih oblog, kontaktna lepila z nizko vsebnostjo emisij in podobno.

Polaganje parketa

S sistemi za vgradnjo lesenih talnih oblog in parketa, pokriva UZIN celovit spekter izdelkov, ki so potrebni za strokovno vgradnjo lesenih talnih oblog. Prodajni program obsega vse od zelo nizkoemisijskih disperzijskih lepil, sintetičnih lepil na osnovi naravnih in umetnih smol, pa vse do modernih MSP lepil za polaganje lesenih talnih oblog in parketa. Zelo veliko visoko kakovostnih lepil je brez topil in z zelo nizko vsebnostjo emisij.

Več informacij o UZIN-u