Pallmann - Ko gre za dejstva

Pallmann je ponudnik celovitih sistemov za površinsko obdelavo in zaščito lesenih talnih oblog, parketa in plute. Asortima obsega lake na vodni osnovi, moderne sisteme na osnovi olja in voska pa tudi sredstva za nego in vzdrževanje. Pallmannovi kupci lahko izbirajo med široko ponudbo izdelkov. Seveda pa Pallmann pri tem ni pozabil na dve pomembni komponenti - da so izdelki okolju in zdravju prijazni. Naša filozofija je, da vam predstavimo prava dejstva, tako prednosti kot slabosti izdelkov

Sistemi na vodni osnovi

V dolgoletnih raziskavah in razvoju je Pallmann določil standarde za izdelke na vodni osnovi. Prav zato vam Pallmann lahko ponudi rešitve z uporabo najboljših izdelkov, ki izpolnjujejo tako potrebo po zaščiti okolja kot varovanju zdravja in so primerni za različne zahteve v vsakodnevnem delu. Kadar želite uporabiti okolju prijazne izdelke ter delo izvesti uspešno, hitro in stroškovno učinkovito vam Pallmann za vsak namen nudi ustrezno kombinacijo izdelkov na vodni osnovi.

Sistemi na osnovi olja in voska

Okolju prijazni sistemi, ki temeljijo na posebni kombinaciji naravnih olj in voska, zagotavljajo naravni videz lesa. Z zadnjo Pallmannovo novostjo, linijo Magic Oil 2K, dosežemo enoten, svilnat in polmat izgled impregniranega parketa ali drugih lesenih oblog. Hitro utrjevanje omogoča hitro napredovanje dela tudi v izjemno obremenjenih prostorih.

Sistemi na osnovi topil

V Pallmannovi ponudbi so tudi klasični sistemi na osnovi topil. Asortima obsega kite, temeljne lake in zaključne lake na poliuretanski, sintetični ali kislinski osnovi.

Sistemi za vzdrževanje in čiščenje

Lesene talne obloge so izpostavljene neprestanim obremenitvam, zato Pallmannov prodajni program vključuje tudi različna sredstva za vzdrževanje in čiščenje. Uporaba teh sredstev je nujno potrebna, če želimo izboljšati lastnosti in videz lakirane ali oljene površine, ter obenem podaljšati življenjsko dobo talne obloge.

Več informacij o Pallmann-u